Ombytning og Retur

Du skal benytte dette link for at komme til shipmomdo hvor du kan få en retur pakkelabel:

https://return.shipmondo.com/jakkeshoppen

Vi har 14 dages returret, hvilket betyder, at du har 14 dage efter modtagelse af din vare til at anmode om en returnering.

For at være berettiget til returnering skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt, med mærker og i dens originale emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

For at starte en returnering kan du kontakte os på info@queeninyou.dk hvor du skriver at du ønsker at sende din vare retur, derefter skal du gå til shipmondo.

Du kan altid kontakte os for ethvert returspørgsmål på info@queeninyou.dk

Skader og problemer:
Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og rette op på det.

Undtagelser / ikke-returnerbare varer:
Visse typer varer kan ikke returneres, såsom letfordærvelige varer (såsom åbne serum, tandpasta), tilpassede produkter (såsom specialordrer eller personlige varer) og personlig plejevarer (såsom skønhedsprodukter). Vi accepterer heller ikke returnering af farlige materialer, brændbare væsker eller gasser. Kontakt venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om din specifikke vare.

Vi kan desværre ikke modtage returvarer på udsalgsvarer eller gavekort.

Ombytning:
Den hurtigste måde at sikre, at du får, hvad du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returneringen er accepteret, foretage et nyt separat køb for den nye vare.

EU 14 dages fortrydelsesperiode
Uanset ovenstående, hvis varen sendes til EU, har du ret til at annullere eller returnere din ordre inden for 14 dage, uanset årsag og uden begrundelse. Som ovenfor skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt eller ubrugt, med mærker og i dens originale emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

Tilbagebetalinger
Vi giver dig ikke besked, når vi har modtaget og inspiceret din returnering, du vil automatisk blive refunderet på din oprindelige betalingsmetode inden for ca. 8 hverdage. Husk, at det kan tage noget tid for din bank eller dit kreditkortselskab at behandle og bogføre refusionen.
Hvis der er gået mere end 15 hverdage, siden vi har godkendt din returnering, bedes du kontakte os på info@queeninyou.dk