Om Queeninyou

Det er her på Lind Hansens Vej i Odense vi har vores lager og kontor, sammen med fashionqueen.dk og andre af vores shops.

Queeninyou.dk har et ønske om at sælge lækkert tøj i nutidig stil og kvalitet til rimelige priser. Vi får ofte vores tøj direkte hos producenten, eller producerer selv modellerne.

 
Vi går ikke efter at have et kæmpe udvalg af brands, men at det vi tilbyder i vores udvalg af mode, skal være nogen du ikke finder andre steder, derfor holder vi os til tøj / brands, som giver dig et lækkert og eksklusivt look til rimelig pris.

 

Hos Queeninyou.dk bruger vi rigtig meget tid på at finde nye produkter, som vi mener rammer vores stil, så du altid vil kunne finde noget godt og pris venligt der passer netop til dig.

 

Du vil opleve at mange af vores modeller er Queeninyou.dk de eneste i Danmark som forhandler, og du derfor noget unikt.

 

Vi håber, at du vil finde vores butik spændende og inspirerende, og du skal aldrig holde dig tilbage fra at kontakte os ved evt. spørgsmål, tvivl eller andet.

 

Nogen vil måske kunne huske at der var en fashion webshop tilbage i 1990 og 2000 erne som hed queeninyou, vi har dog ikke noget med denne at gøre.

 

 

Kærlige hilsner

Teamet bag

Queeninyou.dk